RECONNECT: Na een missie met impact

Reconnect.pngoktober

Onlangs is Hulp voor Helden een actie gestart voor het RECONNECT-project van Jordy Hilt. Dit initiatief helpt veteranen en hun thuisfront de band te herstellen wanneer deze door de inzet voor vrede en veiligheid is verzwakt. Tijdens een weekend vol activiteiten, zoals kamperen, samen koken en wandelen, begeleid door een survivalcoach en/of therapeut, krijgen veteranen en hun gezinnen de kans om opnieuw met elkaar in verbinding te komen. In de rust van de natuur ligt de focus volledig op samenzijn, wederzijds begrip en herstel. Deze survivalweekenden bieden een unieke en broodnodige kans voor militairen om hun leven weer in balans te brengen en hun gezinsbanden te versterken.

Als dit project succesvol blijkt, kan het mogelijk perfect aansluiten bij ons Vets Angels-initiatief. RECONNECT gaat namelijk een stap verder door niet alleen de kinderen van veteranen, maar het hele gezin te betrekken. Dit biedt een diepere kans voor herstel. Jongeren binnen Vets Angels die tekenen vertonen van een verstoorde band met hun veteranen-ouder, kunnen zo mogelijk nog beter geholpen worden door dit project. Daarom willen we met deze actie het RECONNECT-project ondersteunen en tegelijkertijd onderzoeken hoe het aansluit bij de behoeften van thuisfrontgezinnen en welk effect het kan hebben. Met een langdurige samenwerking kan RECONNECT verder groeien en een bredere impact krijgen op het herstel van gezinsbanden van veteranen.

We hebben jouw steun nodig

We kunnen jouw steun hard gebruiken? Steun dit project met een donatie. Wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje op ons actieplatform: https://www.actievoorhelden.nl/evenementen/5099/reconnect#informatie

« Terug

Sluiten